Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2009

Λίγα λογάκια για το Monoi de Tahiti

Το Monoi de Tahiti λέγεται ότι είναι το μυστικό της πολυνησιακής ομορφιάς (το όνομά του σημαίνει αρωματισμένο λάδι της Ταϊτής), και βγαίνει από μία ποικιλία καρύδας (coconut) που φύεται αποκλειστικά στη Γαλλική Πολυνησία και το τοπικό άνθος "Tiare", ή Ταϊτινή γαρδένια. Οι αξιοσημείωτες ιδιότητές του δεν περιλαμβάνουν μόνο τις υπέροχες ενυδατικές του ιδιότητες αλλά και τα θρεπτικά και μαλακτικά του συστατικά που το καθιστούν ένα υπέροχο καλλυντικό. Είναι φυσικά αρωματισμένο, από το άρωμα της Ταϊτινής γαρδένιας, εκτός αν είναι ραφιναρισμένο. Η τιμή σαπωνοποίησής του είναι ίδια με το coconut oil.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση